Kropsterapi

Er du også en af dem, som først mærker sin krop når du næsten er udkørt?

Vedvarende smerter eller stress symptomer, det er noget som kroppen hurtigt kan ”vænne” sig til, men som i sidste ende kan have konsekvenser for din krop og dit sind.

Jeg tilbyder dig et trygt rum, hvor jeg behandler det fysiske symptom, dvs. den fysiske smerte, som fx lumbago, iskias, muskelsmerte, hovedpine, og samtidig sætter jeg fokus på den energetiske eller organiske årsag til selve smerten eller ubehaget. Al smerte eller fysiske tegn på ubalance, er en reminder fra vores krop, der påvirker vores indre organer, humør og livskvalitet.

Jeg bruger tid på at undersøge smertekilden som en helhed, på en måde, hvor jeg ikke kun behandler det fysiske symptom (smerte), men også den hovedårsag, hvor smerten kommer fra. Med en pulserende dybdegående massageform, finder jeg kroppens ubalance og arbejder på at få kroppen til at forstå, hvad den skal gøre for at få det bedre. Du kommer til at mærke flowet af ny energi i kroppen efter din individuelle behandling hos Munch Body.

Mit mål er at hjælpe dig til at finde balancen i din krop, og sammen skabe en tryg og tillidsfuld ramme, hvor jeg vil støtte og heppe på dig på din vej mod et mere smertefrit liv.